به گزارش خبرگزاری حوزه،این مرجع تقلید عصر امروز در دیدار با سرپرست وزارت علوم تحقیقات وفن آوری با اشاره به اینکه زندگی انسان ابعاد مختلفی دارد ابراز داشتند: مهمترین بعد دین را فرهنگ تشکیل میدهد و به همین دلیل پیامبران (ع)دعوت خود را از بعد فرهنگی آغاز کردهاند.
معظمله با اشاره به اینکه برای ساختن انسان و جامعه نیازمند نگرش صحیح فرهنگ هستیم خاطرنشان کردند: فرهنگ اسلام همراه شدن علم و اخلاق با یکدیگر است.
حضرت آیتالله نوریهمدانی با تاکید بر اینکه ترقی و پیشرفت برای کسانی است که علم و ایمان را همراهی میکنند تصریح کردند: علم بدون اخلاق وسیلهای برای گمراهی وانحراف است و اسلام توجه بسیاری به همراهی علم و ایمان با یکدیگر دارد.
معظمله با تاکید بر اینکه فطرت انسانها پاک است ابراز داشتند: دانشگاهها باید به عوامل تربیتی توجه ویژهای داشته باشند.
این مرجع تقلید با اشاره به مباحث علوم انسانی در دانشگاهها اظهار داشتند: فرهنگ دانشگاه غربزده است؛ چرا که دانشگاهها در گذشته در اختیار غربیها بوده و متاسفانه آنها افرادی فراماسونر تربیت میکردند.
ایشان با تاکید بر این که که فضای دانشگاه باید مبتنی بر علم و اخلاق باشد ابراز داشتند: کتابهای علوم انسانی مبتنی بر غرب باید کنار گذاشته و علوم انسانی مبتنی بر فرهنگ اسلامی تدریس شود.
معظمله با تاکید بر اجرای تفکیک جنسیتی در دانشگاهها بیان داشتند: از نظر اسلام زن و مرد کرامت دارند و تفکیک جنسیتی باید با احترام صورت گیرد.
حضرت آیتالله نوریهمدانی در ادامه بر برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاهها تاکید کرده و افزودند: اجرای کرسیهای آزاد اندیشی از تاکیدات مقام معظم رهبری است، وزارت علوم بر این امر باید اهتمام بورزد.
این مرجع تقلید در ادامه با پرهیز از سیاسی کاری در دانشگاهها توصیه کردند و ابراز داشتند: مسایل سیاسی در دانشگاهها باید با بصیرت پیگیری شود.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه غرب امروز با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم میکند تصریح کردند: حوزه و دانشگاه باید پاسخگوی مشکلات دنیا باشد و برای آنها راهکار ارائه دهند چرا که دنیا از انقلاب ما چنین انتظار دارد.
حضرت آیتالله نوریهمدانی در ادامه با تاکید بر برچیده شدن غرب و شرقزدگی در دانشگاهها تصریح کردند: فضای دانشگاههای نظام جمهوری اسلامی باید اخلاق و اسلامی باشد.
معظمله، با اشاره به اینکه هدف استکباردر گذشته ایجاد اختلاف میان حوزه و دانشگاه بود خاطرنشان کردند: استعمار و استکبار به دنبال ایجاد دیوار و شکاف میان حوزهها و دانشگاهها برای جدا شدن دین از سیاست بودند.
ایشان با تاکید بر اینکه اساتید بر روی دانشجویان تاثیرگذار هستند ابراز داشتند: اساتید باید خودساخته باشند چرا که تاثیر فراوانی در علم و اخلاق دانشجویان دارند.
حضرت آیتالله نوریهمدانی، با تاکید بر اینکه تربیتپذیری در دانشگاهها باید قدرت بگیرد ابراز داشتند: فعالیت دانشگاهها بسیار مهم است چرا که میلیونها نفر از جوانان کشور در دانشگاهها تحصیل میکنند.
ایشان در پایان تاکید کردند: سه کتاب صحیفه نور، دفتر تبیان و وصیتنامه امام راحل سرلوحه اقدامات وزارت علوم در دانشگاهها باشد.
نظر شما